neděle 9. února 2014

Jahodové mlsání




Jahody

jahodová galaretka

šlehačka

jogurt

cukr

zmrzlina



Galaretku připravíme podle návodu a naplníme jí připravené skleničky. 

   Skleničky položíme šikmo do nějaké krabičky, je dobré je nějak podložit, aby se nekutálely. Opatrně nalijeme želé. Jahody nakrájíme, část opatrně vložíme do galaretky a uložíme do lednice. Necháme v lednici dobře ztuhnout, nejlépe přes noc. Skleničky jsou celou dobu šikmo, dokud želé neztuhne.


   Vyšlehanou šlehačku smícháme s jogurtem a cukrem, přidáme nakrájené jahody, promícháme a naplníme skleničky. Necháme vychladit. Před podáváním přidáme nahoru kopeček zmrzliny nebo šlehačku.


Žádné komentáře:

Okomentovat